ep archivo   la presidenta del grupo santander ana botin comparece en una rueda de prensa para
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Banc Santander ha creat Santander Green Investment, una nova plataforma per adquirir i invertir en projectes d'energies renovables que es troben en fase de desenvolupament i construcció.

  • 4,64€
  • 2,54%

Sota aquesta iniciativa, impulsada per la divisió de Corporate & Investment Banking (CIB), Banc Santander ja ha adquirit de diferents promotors participacions en 9 projectes de tecnologia solar fotovoltaica i eòlica a Espanya que sumen una potència total d'aproximadament 500 MW.

Santander Green Investment disposa d'un model de govern autònom i el seu Comitè d'Inversió té plenes facultats per autoritzar inversions, dotant aquesta plataforma de "l'agilitat necessària per a la presa de decisions en un entorn de mercat com l'actual", assenyala el banc en un comunicat. A més, el marc d‟inversió preveu la concessió de les garanties financeres que s'exigeixen durant el procés de tramitació d'aquest tipus de projectes, així com l'associació amb promotors amb contrastada experiència en el desenvolupament de projectes d'energies renovables.

Ignacio Domínguez-Adame, responsable de Santander CIB a Europa Continental, ha assenyalat que el llançament de Santander Green Investment "és una aposta per les nostres capacitats de negoci i pel nostre coneixement del sector. Aquesta iniciativa contribueix a reforçar el lideratge de Banc Santander al sector de les energies renovables, fent un pas més en el nostre compromís amb la transició cap a una economia neutra en carboni.”

D'aquesta manera, Banc Santander posa al mercat una nova eina que "permetrà accelerar el desenvolupament de projectes renovables i dinamitzarà la inversió en aquest tipus d'actius", conclou a la nota.

Noticias relacionadas

contador