ep edificiosantander consumer finance 20190322134615
BANCO SANTANDER - Archivo

Santander Consumer Finance i Stellantis estan renegociant els termes de la col·laboració que van establir el 2014 per al finançament de vehicles Peugeot, Citroën i DS, i han signat un acord no vinculant establint les condicions per finançar els vehicles de totes les marques del grup automobilístic en set països europeus: Bèlgica, Espanya, França, Holanda, Itàlia, Polònia i Portugal.

  • 4,45€
  • -1,38%
  • 18,11€
  • -1,11%

D'acord amb els nous termes de la col·laboració, Santander Consumer Finance i Stellantis actuarien com a financera captiva amb exclusivitat en els negocis de crèdit i lísing financer, i sense exclusivitat en el lísing operatiu (renting) per a particulars, per a totes les marques del fabricant de automòbils als països prèviament indicats.

Les marques són: Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Citroën, Dodge, DS, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, RAM i Vauxhall.

Com a part de l'operació, Santander Consumer Finance vendria a BNP Paribas Personal Finance les seves participacions en PSA Bank Deutschland GmbH, inclosa la seva sucursal a Àustria, i PSA Finance UK Ltd.

"Durant els darrers set anys hem mantingut una sòlida col·laboració amb Stellantis i, junts, hem donat suport a milions de clients. Esperem continuar cooperant amb ells encara més estretament i continuar enfortint la posició de lideratge de Santander Consumer al sector europeu del finançament al consum", ha destacat el conseller delegat de Banc Santander, José Antonio Álvarez.

Per la seva banda, el conseller delegat de Stellantis, Carlos Tavares, ha declarat que, “després d'una reeixida cooperació amb Santander des del 2014, materialitzada a través de les joint-ventures que compartim, en Stellantis tenim interès a desenvolupar encara més l'abast de la nostra activitat conjunta amb Santander per oferir les millors solucions financeres als nostres clients i concessionaris”.

Els nous termes de la cooperació començarien a aplicar-se durant la primera meitat del 2023. Com explica l'entitat en un comunicat, l'operació està entrant en una fase d'informació i consulta als representants dels treballadors i estarà subjecta a l'aprovació per part de les autoritats corresponents.

Aquestes noves condicions reforçarien la posició de lideratge de Santander Consumer Finance al mercat europeu del finançament d'automòbils, en què la companyia finançarà uns dos milions de vehicles el 2021, i li permetrien sumar un nombre rellevant de marques al seu negoci de finançament captiva.

Noticias relacionadas

contador