ep el consejero delegado hector grisi i y el director financiero jose garcia cantera d durante una
Alberto Ortega - Europa Press

Els experts de la companyia alemanya Berenberg han elevat el preu objectiu de Santander després de millorar les previsions. Així, han incrementat l'estimació de BPA (benefici per acció) a curt termini al voltant d'un 6%, "en part a causa de la impressió del segon trimestre i de més ingressos i menors pèrdues creditícies". Així, ara situen el preu objectiu en 4,10 euros des dels 4,00 euros, alhora que reiteren el consell de mantenir.

  • 4,60€
  • 2,03%

Berenberg ha pres aquesta decisió després de conèixer els comptes del primer semestre i del segon trimestre de l'entitat publicats ahir, períodes durant els qualsl banc va guanyar un 7% més i un 14% més, respectivament.

Santander va pujar aquest dimecres amb ganes a la borsa després de publicar aquestes xifres, encara que Berenberg diu que els seus resultats del segon trimestre van ser només "modestament millors del previst". Tot i això, ha agradat especialment la perspectiva que encara no s'ha vist el sostre del marge d'interessos (NII), cosa que no es preveu fins a mitjans del 2024, destaquen aquests analistes.

A més, diuen que la qualitat dels seus actius continua evolucionant millor del que s'esperava inicialment, tot i que reconeixen que és probable que l'acumulació de capital continuï sent limitada.

"Amb les accions cotitzant en 6,2 vegades, el nostre BPA estimat per al 2024, un 5% de descompte enfront del sector (enfront d'un 10% de descompte mitjà a llarg termini), creiem que està valorat de manera justa", indiquen.

Noticias relacionadas

contador