ep archivo   una oficina de unicaja banco 20230322145603
CCOO UNICAJA - Archivo

L'asseguradora Santalucía ha anunciat l'increment de la seva posició en Unicaja, cinquè banc espanyol per volum d'actius, i hi ha aconseguit una participació significativa del 3,5%, segons ha comunicat aquest dimecres a la Comissió Nacional del Mercat de Valors.

  • 1,20€
  • 2,21%

L'augment de participació de Santalucía es produeix després que el fons Oceanwood vengués tota la seva participació en el banc (un 7% del capital) a 1 euro per acció.

Per a Santalucía, aquesta operació reforça i consolida l'aliança que les dues entitats mantenen, enfortint el compromís del grup assegurador com a soci estratègic a llarg termini d'Unicaja.

Des de 2017, Santalucía manté amb Unicaja una aliança en exclusiva mitjançant Unicorp Vida per al desenvolupament conjunt i distribució del negoci d'assegurances de vida, estalvi, accidents i plans de pensions.

La inversió de Santalucía "aferma la relació entre les dues entitats i generarà més valor a clients i accionistes de les dues societats i a la societat en general", segons ha explicat el grup assegurador en nota de premsa.

Aquest increment en la seva posició a l'accionariat de l'entitat financera "mostra la màxima confiança i suport de l'asseguradora en el projecte Unicaja, entitat amb què comparteix valors com l'aposta per la proximitat al client com a font principal de generació de valor", ha afegit l'empresa.

En paraules d'Andrés Romero, conseller Director General de Santalucía, “aquesta operació suposa un pas més en la consolidació de la relació de confiança que Santalucía manté amb Unicaja”.

"Ambdues entitats compartim la nostra vocació per la recerca de l'excel·lència per servir millor els mercats on operem, la proximitat als nostres clients i la innovació per oferir solucions financeres a les noves necessitats que l'entorn planteja. L'increment de la nostra participació en l'accionariat del banc reforça la nostra aliança i generarà més valor afegit conjunt”, ha conclòs Romero.

Noticias relacionadas

contador