samsung 20240415151955

El gegant tecnològic sud-coreà Samsung Electronics ha comunicat que espera un benefici pitjor del previst per al tercer trimestre.

A la seva guia publicada aquest dimarts, el fabricant mundial més gran de xips de memòria ha indicat que el benefici operatiu per al trimestre que va finalitzar al setembre es projecta al voltant de 9,10 bilions de wones, xifra que representa un augment del 274% respecte als 2,43 bilions de wons coreans de l'any anterior. Tot i això, aquesta xifra està per sota de les expectatives del consens.

Els analistes projecten un benefici operatiu d'11.456 bilions de wons coreans per al trimestre finalitzat el 30 de setembre.

Samsung també ha informat que preveu unes vendes consolidades d'aproximadament 79 bilions de wones al tercer trimestre. Segons les estimacions, s'esperava que els ingressos de Samsung per al trimestre arribessin als 81,96 bilions de wones.

El vicepresident de Samsung, Jun Young-hyun, nou cap de la Divisió de Solucions per a Dispositius de l'empresa, també ha emès el que els mitjans internacionals consideren una "rara disculpa" després d'anunciar aquestes previsions, informa CNBC.

El comportament del negoci de memòria de Samsung ha disminuït com a resultat de "costos únics i efectes negatius", que inclouen ajustaments d'inventari per part de clients de mòbils i un augment en el subministrament de productes heretats per part d'empreses xineses de memòria, ha indicat Samsung en un comunicat.

Les accions de Samsung han caigut un 0,98% després de la publicació de la guia.

Noticias relacionadas

contador