ep samsung presentalos nuevos miembrosla familia galaxy s10
SAMSUNG

Samsung segueix preparant al mercat per al que està per arribar. La companyia va anunciar el març que incompliria previsions el primer trimestre fiscal i aquest divendres ha donat més detalls, avançant que el benefici d'aquest període probablement caurà un 60% enfront del passat any a causa de la debilitat del seu negoci de pantalles i memòries.

El gegant tecnològic sud-coreà ha assenyalat aquest divendres que el seu benefici operatiu per als tres mesos que van acabar el març serien de gairebé 5.500 milions de dòlars, xifra que suposa una forta caiguda del 60% davant el primer trimestre de 2018. Aquesta quantitat també és pitjor del previst pels analistes.

Samsung publicarà les seves xifres completes a finals d'aquest mes. A principis del gener ja va llançar una advertència de beneficis sobre les xifres del quart trimestre de 2018 (va anticipar un benefici un 28% inferior). Així mateix, el passat mes de març la companyia va avançar que incompliria les estimacions del primer trimestre fiscal per la caiguda de les vendes de xips.

En aquesta ocasió, Samsung ha concretat més i ha avançat la caiguda esperat en beneficis. En borsa amb prou feines s'ha mogut aquest divendres després de l'anunci probablement perquè, després de tantes advertències, el mercat més que ha descomptat que els resultats seran dolents.

Segons els analistes, la desacceleració que estan vivint les empreses de centres de dades que compren xips de memòria, així com la caiguda de les vendes de telèfons intel·ligents, han afectat la demanda de xips de memòria de Samsung. La companyia no és l'única que està patint. Tot el sector de semiconductors està passant per un període d'ajust.

Noticias relacionadas

contador