marc benioff salesforce
SALESFORCE

Salesforce ha arribat a un acord definitiu per adquirir Own Company, un proveïdor de solucions de protecció i gestió de dades, segons un comunicat publicat aquest dijous per la companyia. Salesforce adquirirà Own per aproximadament 1.900 milions de dòlars en efectiu, net del valor d'aproximadament el 10% de les accions en circulació actualment propietat de Salesforce, subjecte a ajustaments habituals al preu de compra.

  • 252,43$
  • -1,08%

S'espera que la transacció es tanqui al quart trimestre de l'any fiscal 2025 de Salesforce, subjecte a condicions de tancament habituals, incloent-hi l'obtenció d'aprovacions reguladores requerides. Basat en el calendari esperat per al tancament de l'operació, Salesforce ha dit que no s'anticipa un canvi en les previsions financeres de l'any fiscal 2025, anunciades prèviament el 28 d'agost d'aquest any.

Salesforce ha indicat també que la transacció no afectarà el programa de tornada de capital. La companyia espera aconseguir l'acumulació sobre una base de flux de caixa lliure a partir del segon any després del tancament de l'operació i posteriorment.

La compra arriba en un moment en què els clients estan cada cop més enfocats a mitigar la pèrdua de dades a causa de fallades del sistema, errors humans i ciberatacs. L'arribada de la IA ha fet que els clients encara siguin més conscients de la necessitat de protegir i gestionar l'accés a les dades. "En invertir més profundament en solucions de protecció de dades del núvol, Salesforce pretén accelerar el creixement dels seus productes de Seguretat de Dades de Plataforma, Privacitat i Compliment", ha indicat al comunicat.

Salesforce ha assenyalat que les capacitats d'Own complementaran les seves ofertes actuals, com ara Salesforce Backup, Shield i Data Mask. Això li permetrà "oferir un conjunt més complet de productes de protecció de dades i prevenció de pèrdues, reforçant encara més el seu compromís de proporcionar solucions segures d'extrem a extrem".

Noticias relacionadas

contador