• Les obres es prolongaran durant quatre anys i, posteriorment, es realitzarà el seu manteniment durant 52 setmanes
ep presidentesacyr manuel manrique
SACYR

Sacyr (+0,71%) s'ha adjudicat la construcció de l'autopista A6 entre Dungiven i Drumahoe a Irlanda del Nord per una suma que ascendeix als 143 milions de lliures (aproximadament 161 milions d'euros), segons ha informat la mateixa constructora espanyola a través d'un comunicat.

  • 3,27€
  • 1,68%

El contracte, adjudicat pel Departament d'Infraestructures del Govern d'Irlanda del Nord, inclou el disseny i construcció de la via, que té una longitud de 26 quilòmetres. Forma part del Corredor de Transport nord-oest, que connecta estratègicament l'àrea metropolitana de Belfast i el nord-oest del país.

Les obres es prolongaran durant quatre anys i, posteriorment, es realitzarà el seu manteniment durant 52 setmanes

El projecte inclou la construcció i disseny dels 26 quilòmetres de carretera, quatre nous enllaços, tres rotondes i 21 estructures. Les obres es prolongaran durant quatre anys i, posteriorment, es realitzarà el seu manteniment durant 52 setmanes.

El consorci guanyador del projecte està constituït en un 60% per Sacyr Infraestructures i Sacyr Somague i en un 40% per Wills Bros.

Precisament Sacyr, a través de Sacyr Somague, participa actualment en un altre projecte a Irlanda del Nord, la construcció de la Universitat d’Ulster a Belfast. L’A6 engrossirà la cartera de Sacyr Infraestructures, que va tancar el 2017 als 5.868 milions d'euros, xifra que significa 57 mesos d'activitat. Els contractes internacionals suposen el 90% del volum total.

Noticias relacionadas

contador