ep sacyr junta generalaccionistas
SACYR

Sacyr, en aliança amb Romero Polo, construirà i posteriorment explotarà una planta de tractament de residus municipals a Segrià, a Lleida, per un import de 76,1 milions d'euros, segons ha informat l'empresa.

  • 3,27€
  • 1,68%

Amb aquest projecte, la companyia que presideix Manuel Manrique reforça l'experiència amb què compta en construcció d'aquest tipus d'instal·lacions, atès que ja n’ha aixecat gairebé mig centenar a Espanya i Portugal.

A Segrià (Lleida), segons ha apuntat la mateixa companyia

La nova instal·lació de Lleida comptarà amb una capacitat per tractar 60.000 tones anuals de residus sòlids urbans i 15.000 tones de matèria orgànica de recollida selectiva. El contracte compta amb dues fases, una de construcció de la planta de tractament mecànic-biològic, i una segona d'explotació durant deu anys.

Sacyr va ser notícia el 24 de setembre per la compravenda d'Itínere, segona empresa d'autopistes espanyoles, que va quedar en suspens en entrar en via judicial la 'batalla' que el fons Corsair i el grup Globalvía ​​tenen oberta per quedar-se amb el control de la companyia.

Un jutjat del Mercantil de Madrid va acceptar les mesures cautelars sol·licitades per Globalvía ​​davant la contraorferta que Corsair havia realitzat a l'acord que el grup presidit per Juan Béjar va aconseguir el passat mes de juliol per comprar les participacions de Sacyr, Abanca i Kutxabank en Itínere, segons informen fonts del procés.

Noticias relacionadas

contador