• "The sky is the limit", apunten aquests experts en parlar d'aquesta companyia
ep eloi planes president executiufluidra
EUROPA PRESS

Fluidra ha pujat gairebé un 100% des del començament de 2017 (+95%) però els analistes de Banc Sabadell creuen que encara li queda un fort recorregut alcista. "The sky is the limit" ("El cel és el límit") assenyalen aquests experts en parlar de Fluidra, a la qual atorguen un potencial addicional de pujada del 34% des dels actuals preus de cotització (fixen el seu preu objectiu als 11 euros ).

  • 23,38€
  • 2,36%

Com a factors positius, des de Sabadell destaquen el palanquejament operatiu en un entorn de "clara recuperació de les vendes". "Donada la fortalesa del mercat restem probabilitat a decepcions en creixement i estimem que Fluidra tancarà 2017 amb un ROCE (rendibilitat mitjana sobre el capital emprat) comptable del 13%, amb pics del 19% el 2020".

Aquests experts afegeixen que "hi ha momentum" en Fluidra, i subratllen dos aspectes: la seva cotització respecte a comparables i el seu bon acompliment del pla estratègic. "En anteriors cicles els seus comparables als Estats Units han arribat a cotitzar per sobre de 30 vegades PER enfront de 21 vegades Fluidra. A més, esperem un pla estratègic a l'octubre que sorprengui a l'alça. Finalment, Fluidra cotitza amb un descompte davant el sector de l'8% en PER i del 30% en EV/EBITDA".

Durant el primer semestre de 2017, Fluidra ha registrat un benefici net de 34,1 milions d'euros, cosa que va suposar un creixement del 39,2% respecte al mateix període de fa un any. La companyia ha elevat la previsió per al conjunt d'aquest any, amb estimacions d'assolir entre 775 i 790 milions d'euros de facturació i un benefici brut d'explotació (EBITDA) superior als 100 milions.

Noticias relacionadas

contador