ep archivo   la presidenta y el consejero delegado de redeia beatriz corredor y roberto garcia
REDEIA - Archivo

"A causa del potencial negatiu i manca de visibilitat a curt termini", Banc Sabadell ha decidit retallar el preu objectiu a Redeia rebaixant-lo un 7%, fins als 16,47 euros per acció, alhora que manté la recomanació de vendre.

Els analistes consideren que els resultats presentats per la companyia dels nou primers mesos del 2022 estan "en línia amb el que s'esperava" i per complir la guidance anual. Sabadell creu que "continua destacant el bon comportament del negoci internacional i telecomunicacions".

Redeia (Red Eléctrica) ha aconseguit un benefici atribuït de 551,4 milions d'euros als nou primers mesos de l'any, amb prou feines un 0,1% més que la xifra aconseguida durant el mateix període de l'any anterior, quan va guanyar 550,8 milions. La companyia ha explicat a la nota de resultats que "el mercat energètic europeu es troba en un període crític".

A més, juntament amb la presentació de compte, Redeia ha anunciat que repartirà el proper 9 de gener un dividend a compte dels resultats de l'exercici 2022 de 0,27 euros bruts per acció.

Noticias relacionadas

contador