ep archivo - tienda de pullbear inditex
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Els experts de Banc Sabadell han reiterat el consell de comprar Inditex, però han retallat la valoració a 27,70 euros per acció des dels anteriors 28,80 euros per títol, abans que la cadena de moda gallega presenti els resultats del primer trimestre, previstos pel 8 de juny.

  • 53,22€
  • 1,60%

Aquests analistes esperen una "evolució sòlida en vendes (+28%) en un trimestre de més a menys (reobertura enfront del primer trimestre del 2021, cessament d'operacions a Rússia/Ucraïna i restriccions a la Xina) i amb un augment en preus del +5%".

"Això permetrà", afegeixen, "mantenir el marge brut pràcticament estable i registrar un augment del 78% de l'EBIT. L'actualització de vendes (maig/7-juny) serà positiva (encara que més moderada) i esperem confirmació d'objectius per al 2022" .

Tot i això, malgrat que eleven la previsió de vendes per al període 2022/27 en un 4% i la seva estimació d'EBIT en un 7%, baixen el preu objectiu a 27,70 euros "per un menor creixement en recurrència".

"Mantenim comprar, ja que el valor descompta que no hi ha creixement en vendes fins al 2027, cosa que no sembla raonable pel seu model de negoci", conclouen.

L'optimisme de Sabadell contrasta amb el pessimisme de Deutsche Bank, que va reiterar aquest dimarts el consell de venda, amb un preu de 21 euros; però se suma a altres empreses més positives com Barclays, que la setmana passada va anticipar un "sòlid començament d'any" per a Inditex, amb els seus comptes en nivells preCovid. Així, el banc anglès va reiterar el consell de neutral sobre el valor, amb una valoració de 27 euros.

Noticias relacionadas

contador