ep archivo   aerolineas del grupo international airlines group iag
IAG - Archivo

Els analistes de Banc Sabadell mantenen la recomanació de 'comprar' sobre IAG, però en rebaixen el preu objectiu un 6%, fins a situar-lo ara als 2,4 euros. Destaquen que recentment el valor ha tingut una evolució negativa, però "seguim veient-hi molt de potencial", diuen.

IAG

  • 2,47€
  • -0,32%

"El valor ha tingut una evolució recent negativa (-10% en absolut i -12% enfront de l'IBEX des de finals de febrer) per l'acord de compra d'Air Europa i els dubtes que sorgeixen sobre l'excés de deute després de la Covid-19", assenyalen des de l'entitat en un informe recent.

Tot i això, afegeixen que no veuen "que la situació financera sigui un problema ni per venciments, ni per increment de cost, ni per covenants". A més, “l'impacte estimat de la compra d'Air Europa no serà un game changer”.

Els experts apunten també tres catalitzadors: els resultats amb fortalesa de la demanda i del balanç, que esperen es reflecteixi des del primer trimestre del 2023; la remissió dels preus del cru; i el CMD, previsiblement al segon semestre del 2023.

Noticias relacionadas

contador