inditexcbrusia21

Inditex presentarà uns "bons resultats" del quart trimestre del 2021, segons els analistes de Banc Sabadell, que milloren la recomanació de la companyia, que passa a ser una compra. Tot i això, retallen el preu objectiu de les seves accions per incloure l'impacte negatiu per la guerra de Rússia-Ucraïna.

  • 53,22€
  • 1,60%

"Canviem la nostra recomanació de vendre a comprar després del mal comportament de l'acció des de començament d'any (-30%) i malgrat que rebaixem el nostre preu objectiu un 10%, fins a 28,88 euros per acció, amb un 45% de potencial, per incloure l'impacte negatiu per la guerra de Rússia-Ucraïna, que ha obligat la companyia a tancar les botigues en aquests països", assenyala l'entitat en un informe.

Inditex ha dut a terme la suspensió temporal de la seva activitat comercial a Rússia, tant a botigues físiques com al canal en línia. La matriu empresarial de Zara té a Rússia 502 botigues, 86 de la seva marca principal.

"Inditex informa que en les circumstàncies actuals no pot garantir la continuïtat de les operacions i de les condicions comercials a la Federació Russa i suspèn temporalment la seva activitat", indicava fa uns dies en la comunicació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors ( CNMV).

Els analistes de Sabadell també repassen la seva previsió dels resultats que la companyia publicarà el proper 16 de març. "Esperem un bon to gràcies al positiu començament del trimestre i a una base comparable fàcil de batre", diuen. Tot i això, l'entitat rebaixa un 19% les seves estimacions del resultat net d'explotació (Ebit) d'Inditex per a aquest any.

Noticias relacionadas

contador