le-personnel-de-cabine-de-ryanair-en-espagne-prevoit-10-jours-de-greve

Ryanair ha anunciat que reprendrà a partir de l'1 de juliol el 40% dels vols programats. La companyia, que operarà prop de 1.000 vols diaris, obligarà a portar màscara tant a la tripulació com als passatgers, i es faran comprovacions de la temperatura.

Segons ha explicat l'aerolínia de baix cost aquest dimarts en un comunicat, els plans per retornar a les operacions estaran subjectes a les restriccions del Govern sobre l'aixecament de les restriccions de vols dins de la UE i la implementació de mesures efectives de salut pública del lloc on es trobi cadascun dels aeroports.

Així, a partir de juliol, Ryanair assegura que hi haurà menys freqüències diàries i setmanals a les rutes troncals, ja que es treballa per restaurar certs serveis dl major nombre de rutes, enlloc d'operar serveis d'alta freqüència en un petit número de rutes. Des que van entrar en vigor les restriccions de vol per l'expansió de la Covid-19 a mitjan març, Ryanair ha estat operant uns 30 vols diaris entre Irlanda, el Regne Unit i la resta d'Europa.

A bord dels avions, s'encoratjarà el distanciament social "sempre que sigui possible". A més, s'oferirà un servei limitat a bord d'entrepans i begudes preenvasats i totes les transaccions a bord seran sense efectiu. Les cues per anar al bany també estaran prohibides a bord, encara que l'accés al bany estarà disponible per als passatgers individuals que ho sol·licitin.

"Després de quatre mesos, és hora que Europa torni a volar perquè puguem reunir-nos amb amics i familiars, permetre que la gent torni a la feina, i reiniciar la indústria turística d'Europa, que proporciona tants milions d'ocupacions", ha expressat el CEO de Ryanair, Eddie Wilson.

Noticias relacionadas

contador