deux boeing 737 8as de la compagnie aerienne ryanair a malaga

Ryanair ha llançat aquest dijous, 13 de juny, una venda flaix de 24 hores amb descomptes del 20% en els vols de juny i juliol. Aquesta promoció per temps limitat, que comença avui i només durarà 24 hores, ofereix una selecció de destinacions entre més de 250 rutes operades per l'aerolínia de baix cost.

“Tornen les ofertes de Ryanair, aquesta vegada amb un 20% de descompte en els vols de juny i juliol només durant 24 hores. Aquesta promoció especial d'estiu està disponible per reservar ara i fins avui a la mitjanit (dijous, 13 de juny), i ofereix opcions entre un munt de destins de sol, mar, aventura i escapades urbanes en espera de ser descoberts a través de la xarxa de Ryanair, líder de la indústria”, ha explicat Elena Cabrera, country manager de Ryanair a Espanya.

Ryanair va anunciar fa tot just una setmana que el trànsit de passatgers al maig es va elevar un 11%, fins als 18,9 milions de persones, respecte al mateix mes del 2023. El factor d'ocupació va assolir el 95% al ​​maig enfront del 94% de maig del 2023.

Amb motiu de la publicació de resultats, el 20 de maig passat, la companyia va dir que la demanda per a aquest estiu és "positiva", amb reserves que mostren "una tendència per sobre de l'any passat".

Noticias relacionadas

contador