rovi moderna portada

Les previsions de creixement de Rovi s'avancen. La companyia espera assolir aquest any les xifres marcades per al 2023. A més, té com a objectiu convertir-se en soci de fabricació a llarg termini per a Moderna, segons ha donat a conèixer a través de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) amb motiu de la celebració del Dia de l'Inversor.

  • 73,45€
  • 2,23%

En concret, Rovi preveu aconseguir el 2021 uns ingressos operatius d'entre 588 i 609 milions d'euros, mentre que l'Ebitda ja arribaria aquest any als 158,6 milions d'euros.

Moderna es col·loca com una de les "principals palanques de creixement" per Rovi. De fet, anuncia una inversió en dues noves línies de producció a les seves instal·lacions de Madrid per duplicar la capacitat d'omplir i acabar els vials de la seva vacuna contra la Covid-19.

De cara al futur, la companyia pretén continuar guanyant quota de mercat de les HBPM a través de la Bemiparina i biosimilar d'enoxaparina a Espanya i a l'estranger, llançar el biosimilar d'enoxaparina a més països d'Europa i altres mercats internacionals, el desplegament de la xarxa comercial paneuropea i una segona planta de principi actiu d'heparines a Granada que permetrà a Rovi doblar-ne la capacitat.

També aprofitar la posició de lideratge a Espanya, mantenir un comportament sòlid de les vendes i l'excel·lència operativa i oportunitats d'obtenció de noves llicències amb companyies internacionals. Així com impulsar el creixement de volum dels clients existents i guanyar clients addicionals mitjançant la fabricació a tercers gràcies a les importants economies d'escala.

A més, Rovi ha anunciat que augmentarà la retribució a l'accionista mitjançant l'increment del benefici per acció.

Noticias relacionadas

contador