ep archivo   una gasolinera de repsol a 27 de diciembre de 2023
Jesús Hellín - Europa Press - Archivo

Repsol ha anunciat aquest dimecres que tornarà a sortejar 1 milió d'euros entre els clients particulars que reposin combustible amb Waylet a les seves més de 3.300 estacions de servei de tot el país. La companyia ha decidit tornar a repetir aquesta campanya que ja va llançar l'estiu passat.

  • 11,74€
  • 0,13%

Segons explica en una nota, des d'aquest dijous 11 de juliol i fins al proper 8 de setembre, els clients que facin un proveïment igual o superior a 30 euros i paguin amb Waylet, l'app de fidelització de Repsol, entraran directament al sorteig de 1 milió d'euros, impostos no inclosos.

Amb el lema 'Con un kilito -un verano- trankilito', amb aquesta promoció la companyia vol reforçar la seva campanya d'estiu. El guanyador serà un usuari registrat i verificat a Waylet en el moment del sorteig, que es realitzarà davant de notari una vegada acabi la promoció.

Repsol recorda que el guanyador del premi de l'any passat va ser un veí de Logronyo que va repostar a l'estació de servei de Repsol situada al quilòmetre 37 de la carretera nacional 111, davant de la localitat de Nalda (La Rioja).

Així mateix, destaca que Waylet, llançada el 2017, ja compta amb més de 8 milions d'usuaris registrats, que poden pagar "de forma ràpida i segura" a qualsevol de les estacions del grup Repsol.

Però l'app també ofereix la possibilitat de gaudir d'altres funcions com ara proveir sense passar per caixa, gestionar la recàrrega del vehicle elèctric, adquirir serveis de rentats i aspirats Repsol Klin, abonar els tiquets d'estacionament regulat a més de 22 localitats i comprar en una àmplia xarxa de comerços (botigues físiques i en línia) i marques adherides, generant saldo en pagar per estalviar en futures compres.

Els clients de Waylet poden accedir, així mateix, als Plans Energies per estalviar de Repsol, que inclouen tota la cartera de productes energètics: combustible, electricitat, calefacció, solar i mobilitat elèctrica.

"Aquest programa ofereix descomptes progressius en contractar la cartera de productes energètics de Repsol i abonar-los a través de Waylet", recorda l'energètica, que apunta que els clients poden aconseguir un descompte en forma de saldo en aquesta aplicació des dels 5 cèntims fins als 20 cèntims d'euro per litre de combustible i un 100% de l'import a les recàrregues dels vehicles elèctrics als punts públics i estacions de servei de la companyia.

Noticias relacionadas

contador