ep archivo   repsol gasolinera
EUROPA PRESS - Archivo

Repsol planeja superar les 600 estacions de servei amb combustible 100% renovable cap a finals del 2024. L'empresa augmenta així el seu compromís amb els combustibles renovables, expandint la xarxa d'estacions de servei a la Península Ibèrica.

  • 11,85€
  • 0,98%

Els combustibles renovables són els impulsors principals de l'estratègia de Repsol per accelerar la reducció d'emissions en el transport, amb la meta d'esdevenir una empresa d'emissions netes zero per a l'any 2050.

Actualment, la companyia subministra combustible 100% renovable a més de 60 estacions de servei ubicades a les principals ciutats i corredors de transport de la Península Ibèrica. Amb 46 estacions a Espanya i 15 a Portugal.

Així mateix, ha iniciat un nou projecte pilot a tres estacions de servei amb benzina 100% renovable, per tal d'augmentar la seva gamma de productes sostenibles. Actualment, aquestes estacions de Repsol es troben a la ciutat de Madrid (Hipòdrom, Arturo Soria i Herrera Oria).

Valero Marín, Director General de Client de Repsol afirma que, “aquest nou objectiu de més de 600 estacions de servei amb combustibles renovables demostra el compromís de Repsol per augmentar el ventall de tecnologies sostenibles per a la mobilitat, cosa que ajuda els usuaris a escollir la que millor s'adapti a les seves necessitats. Les nostres estacions de servei estan preparades per oferir als clients qualsevol tipus d'energia que necessitin per a la seva mobilitat i volem continuar sent el seu company de viatge, ja sigui perquè fan servir un cotxe elèctric, un combustible renovable o de gas”.

COMBUSTIBLES RENOVABLES

Durant les properes setmanes, Repsol iniciarà operacions a Cartagena (Regió de Múrcia) amb la primera instal·lació de la Península Ibèrica destinada exclusivament a la fabricació de biocombustibles avançats a partir de residus. Aquesta planta en produirà anualment 250.000 tones, fet que contribuirà a evitar l'emissió de 900.000 tones de CO2 a l'any.

ECONOMIA CIRCULAR

Una de les deixalles orgàniques que Repsol utilitza com a primera matèria per generar combustibles sostenibles és l'oli de cuina reciclat. Els clients poden portar l'oli de cuina utilitzat a qualsevol dels més de 300 punts de recollida disponibles a les estacions de servei de Repsol a Madrid i Galícia.

Noticias relacionadas

contador