ep marc marquez durante el test de pretemporada de motogp en sepang
REPSOL MEDIA

Repsol i Honda Racing Corporation (HRC) han anunciat aquest dimarts que renoven la seva col·laboració a MotoGP fins al 2024. Les dues companyies van unir les seves forces per primera vegada el 1995. Repsol ha assenyalat en un comunicat que la feina dels dos propers anys permetrà a l'equip liderar la transformació sostenible de la competició.

  • 11,68€
  • -1,43%

“Per Repsol és un orgull perllongar la nostra trajectòria d'èxit amb Honda. Aquesta col·laboració ha estat, és i serà història del món del motociclisme i un exemple d'innovació continuada, treball en equip i superació”, ha afirmat Marcos Fraga, director de Comunicació i Màrqueting Corporatiu de Repsol.

"Durant els nostres 28 anys d'aliança, hem afrontat molts reptes junts, però ara tenim un objectiu encara més ambiciós: tornar a dalt de tot d'una manera més sostenible", ha afegit.

Per part seva, Koji Watanabe, president d'Honda Racing Corporation, s'ha mostrat orgullós de continuar la col·laboració amb Repsol, "prolongant una llarga i fructífera associació".

Noticias relacionadas

contador