ep repsol y freenow se alian para impulsar la movilidad electrica en el sector del taxi
FREENOW

Repsol i FreeNow han signat un acord pel qual Repsol es convertirà en el proveïdor energètic homologat per FreeNow per als seus conductors de vehicles 100% elèctrics i híbrids endollables, com han anunciat en un comunicat conjunt.

  • 11,77€
  • -0,68%

Mitjançant aquest acord, Repsol posa a disposició dels conductors de FreeNow una oferta amb descomptes a qualsevol dels punts de recàrrega públics de la companyia multienergètica. Els conductors es beneficiaran d'aquests descomptes a través de l'aplicació Waylet. Repsol compta actualment amb més de 1.200 punts de recàrrega públics instal·lats, dels quals més de 550 estan operatius.

FreeNow ha volgut destacar que aquesta unió reforça el seu compromís "amb la mobilitat urbana", que s'emmarca dins de l'estratègia integral de sostenibilitat de la companyia, Move to Net-Zero, que té com a principal objectiu "assolir les zero emissions netes de carboni" per a l'any 2030". L'empresa ja ha aconseguit estalviar 13.000 tones d'emissions de CO2 a Espanya.

Per part seva, Repsol ha assenyalat que, actualment, compta entre els seus més de 1.000 punts de càrrega amb opcions de càrrega ràpida i ultraràpida que tenen connectors "compatibles per a qualsevol tipus de vehicle elèctric". A més, ha recordat que aquests punts estan "sempre operatius, amb atenció presencial durant gran part de l'horari, assistència i atenció telefònica les 24 hores, i serveis addicionals a la disposició dels usuaris".

Carlos Bermúdez, gerent de Mobilitat Elèctrica de Repsol, ha ressenyat que l'aliança amb FreeNow reforça el compromís de la companyia “amb el sector del taxi a Espanya i és un pas més de Repsol per oferir als nostres clients totes les alternatives disponibles per a una mobilitat sostenible”. A més, també ha recordat que l'empresa està "bolcada en l'objectiu d'aconseguir zero emissions netes l'any 2050", cosa que la convertiria en "la primera empresa del sector a adoptar aquesta ambiciosa meta".

Finalment, Isabel García Frontera, directora General de FreeNow Espanya, ha recordat que la companyia busca "facilitar la mobilitat dels nostres usuaris oferint-los la millor experiència possible i oferir la major oferta existent en una única superapp de mobilitat", per això continuaran "respectant el medi ambient i fent que les ciutats siguin millors llocs per viure”.

Noticias relacionadas

contador