ep archivo   gasolinera de repsol
REPSOL - Archivo

Repsol ha anunciat que estendrà la seva ofensiva comercial de preus a les benzineres multiplicant per dos els descomptes que va posar en marxa el mes d'abril passat. En concret, la companyia prorrogarà des del 16 d'octubre fins al 10 de gener del 2024 els seus descomptes en combustibles i recàrrega elèctrica, així com de subministraments per a la llar (electricitat, calefacció i solar).

  • 11,60€
  • -0,94%

En aquest sentit, els clients que utilitzin Waylet com a mitjà de pagament poden acumular estalvis de fins a 40 cèntims d'euro per litre de combustible i fins a un 100% de l'import en recàrregues elèctriques als punts públics i estacions de servei de la companyia, depenent de les energies que tinguin contractades amb Repsol.

A més, els clients que comprin a través de l'aplicació a la secció 'Beneficis' sumaran fins a un 40% de l'import de la compra en saldo Waylet, que podran utilitzar en futurs pagaments.

Així mateix, els clients que comprin targetes regal a la secció “Beneficis” de Waylet, o a través de l'àrea privada de repsol.es, de marques com Amazon.es, El Corte Inglés, AliExpress, Decathlon, IKEA, etc. poden sumar fins a un 40% de l'import de l'adquisició en saldo Waylet, que podran utilitzar en futurs pagaments, bé a estacions de servei i punts de recàrrega elèctrica, o a les factures de Repsol (llum i gas), a la compra de bombones de butà, comandes de gasoil, targetes de regal i en qualsevol dels més de 4.400 establiments adherits a la xarxa Waylet

DIFERENTS PLANS

Dins les ofertes, la companyia espanyola ofereix diferents plans d'estalvi. Per exemple, l'anomenat Pla Cotxe, en què només per utilitzar Waylet, el client obté un estalvi de 10 cèntims d'euro per litre en carburant i un 6% de l'import de les recàrregues elèctriques a la via pública.

De la mateixa manera, el Pla Cotxe i Llum permet acumular un saldo de 20 cèntims d'euro per litre en carburant i el 100% de l'import de les recàrregues realitzades a qualsevol dels punts públics de Repsol si es té contractada una tarifa de llum amb Repsol. D'altra banda, el Pla Cotxe, Llum i Calefacció permet que, si se suma la contractació d'una de les modalitats de calefacció que ofereix la companyia (gas natural, butà, propà i gasoil de calefacció), el client pot acumular un saldo de 30 cèntims d'euro per litre en carburant i el 100% de l'import de les recàrregues fetes als punts públics de Repsol.

Si a tota l'oferta energètica anterior el client té o afegeix la instal·lació de plaques solars d'autoconsum amb Solar360 o la connexió a una comunitat solar Solmatch, el client pot contractar el Pla Cotxe, Llum, Calefacció i Solar, que permet acumular un saldo de 40 cèntims d'euro per litre en carburant i el 100% de l'import de les recàrregues fetes als punts públics de Repsol.

"A més d'acumular estalvi, els usuaris es beneficien també de tenir un únic proveïdor que cobreix totes les necessitats d'energia. Repsol sempre ha demostrat el compromís amb els seus clients a través d'una proposició de valor única i avantatges competitius per oferir-los un servei global diferencial. Per això, des del passat mes d'abril, quan la companyia va llançar els seus Plans Energies per estalviar, gairebé mig milió de clients han confiat en Repsol per cobrir les necessitats energètiques i de mobilitat, i les altes diàries de Waylet s'han incrementat un 55 %", expliquen des de la companyia.

MOU DE NOU EL MERCAT AMB LES SEVES OFERTES

La companyia dirigida per Josu Jon Imaz mou així de nou el mercat de les benzineres amb la seva estratègia d'estalvis i posa pressió als seus grans rivals en el negoci de les benzineres, com Cepsa, BP o Galp per activar nous descomptes, així com les anomenades benzineres de baix cost.

A més, la prolongació d'aquesta oferta comercial arriba en un moment en què els preus dels combustibles prossegueixen amb la seva escalada de preus, després d'acumular una pujada rere l'altra durant els darrers tres mesos, tallada tan sols la setmana passada amb la primera baixada en el preu mitjà del litre de benzina des de principis de juliol.

L'abril, Repsol va fer un pas més en la seva estratègia de descomptes, retirant les rebaixes generalitzades de 10 cèntims per litre que mantenien des de principis d'any, una vegada va concloure el descompte obligatori de 20 cèntims del Govern, i llançant una bateria d'estalvis creixents per als clients que tenen contractats altres serveis energètics amb la companyia, ja sigui la llum, el gas, calefacció, mobilitat elèctrica o autoconsum solar.

Noticias relacionadas

contador