jon josu imaz repsol plan estrategico
Repsol

Repsol es desploma en borsa (-4,7%, 7,75 euros) al compàs de la baixada del petroli, que cau amb força (-3,3%; 50,61 dòlars en el cas del barril Brent) després de les noves notícies negatives sobre l'expansió del coronavirus a Europa.

  • 11,68€
  • -1,48%

La borsa espanyola és la més colpejada al Vell Continent per la por que s'estengui la nova soca de virus localitzada al Regne Unit, i que ha provocat la suspensió de les connexions aèries, terrestres i marítimes amb el país britànic per part de la majoria de països europeus.

A més, la petroliera Royal Dutch Shell ha revisat a la baixa la valoració dels seus actius, que afecta el conjunt del sector petrolier europeu. En qualsevol cas, els títols de Repsol es mouen sempre en línia amb el preu del petroli, i els inversors venen davant la nova correcció de l''or negre'.

Els inversors reaccionen així a aquesta nova soca de coronavirus, que amenaça amb provocar encara més mal econòmic als països europeus. Per anàlisi tècnica, el buit baixista setmanal de març, als 9,06 euros, ha actuat com una important resistència per al valor.

Noticias relacionadas

contador