ep el consejero delegado de repsol josu jon imaz participa en el viii foro energetico de
Jesús Hellín - Europa Press

Repsol ha comunicat aquest dijous que la retribució als accionistes prevista al gener del 2024 és de 0,4 euros bruts per acció, mitjançant el repartiment de 0,375 euros bruts per acció amb càrrec a reserves lliures i un dividend a compte dels resultats de l'exercici 2023, de 0,025 euros bruts per acció. Això suposa un increment del 14% respecte al que s'ha pagat el gener del 2023.

  • 11,74€
  • 0,13%

Pel que fa a les dates d'aquest repartiment, el 8 de gener del proper any serà el darrer dia de negociació de les accions de Repsol amb dret a percebre el dividend (last trading date). El 9 de gener serà el dia des del qual –inclusivament– les accions de Repsol cotitzen sense dret a percebre el dividend (ex-date). El 10 de gener, serà la data efectiva de liquidació de les operacions realitzades el 8 de gener i en què es determinen els titulars inscrits amb dret a percebre el dividend (record date).

Cal recordar que el mes de juliol d'aquest any, després de la seva aprovació per la Junta General, la companyia va abonar un dividend complementari de 0,35 euros bruts per acció –amb càrrec als beneficis de l'exercici 2022– que es va afegir a la retribució pagada el gener. Amb això, el dividend en efectiu va augmentar un 11% respecte a l'exercici anterior, fins als 0,70 euros bruts per acció.

contador