ep archivo   gasolinera de repsol
REPSOL - Archivo

Repsol ha anunciat aquest divendres que ampliarà el descompte que farà als repostatges coincidint amb l'entrada en vigor del Decret aprovat pel govern de Pedro Sánchez per fer front a les conseqüències de la guerra d'Ucraïna, que entre altres coses preveu una bonificació de 20 cèntims per litre de combustible per a tots els espanyols. fins als 30 cèntims per a tots aquells que compleixin una condició.

  • 11,60€
  • -0,94%

Com explica en un comunicat, els clients particulars que facin servir l'aplicació gratuïta Waylet tindran des d'aquest divendres "un descompte de 10 cèntims d'euro per litre a les més de 3.300 estacions de servei de Repsol a Espanya, que se suma a la bonificació de 20 cèntims aprovada pel Govern i altres descomptes habituals, quan correspongui".

D'aquesta manera, la rebaixa total del preu arribarà en aquests casos a un mínim de 30 cèntims d'euro per litre de carburant. Tot i això, els clients que no facin servir Waylet també tindran una rebaixa addicional de 5 cèntims d'euro per litre sobre la bonificació de 20 cèntims aprovada per l'Executiu. Per tant, la rebaixa del preu en aquests casos serà de 25 cèntims en total.

I per als transportistes també hi haurà un descompte més gran de l'aprovat pel Govern. "Per al col·lectiu de transportistes, Repsol també ofereix un descompte mínim de 10 cèntims d'euro per litre als professionals que compten amb la targeta Solred, als quals també cal sumar els 20 cèntims oferts pel Govern".

Així, la companyia destaca, el descompte mínim serà de 30 cèntims d'euro per litre. "L'oferta és compatible amb altres que ja reben els transportistes i els autònoms clients de Repsol a través d'aquesta targeta", explica.

Per part seva, els transportistes i professionals que no utilitzin Solred tindran "una rebaixa addicional de 5 cèntims d'euro per litre de combustible sobre la bonificació de 20 cèntims aprovada pel Govern", de manera que la rebaixa total del preu en aquests casos serà de 25 cèntims.

"Els descomptes, amb què Repsol va més enllà de la bonificació de l'Estat amb l'objectiu d'abaratir un bé essencial com són els combustibles, es donen en un context d'alts preus dels carburants, provocat per l'increment de les cotitzacions internacionals de les matèries primeres com a conseqüència del conflicte bèl·lic a Ucraïna", explica la nota.

Repsol, a més, recorda que va ser el primer operador que va establir descomptes voluntaris als seus clients, tant particulars com a transportistes. "Des que el 16 de març passat la companyia comencés a aplicar aquest descompte, només en clients particulars s'han abaratit més d'un milió de proveïments", destaca.

"El descompte és compatible amb altres avantatges que ja ofereix Waylet als seus usuaris, com ara la promoció de benvinguda a l'app, per la qual s'acumula un saldo de 3 cèntims d'euro per litre de carburant durant els primers sis mesos; o amb el de l'oferta per contractar la llum i el gas amb Repsol, entre d'altres", apunta la petroliera.

I conclou destacant que, en línia amb l'aposta estratègica de Repsol per la digitalització, “els clients professionals que ho desitgin tenen la possibilitat de prescindir de les targetes físiques de Solred i fer els pagaments, amb aquesta baixada de 30 cèntims addicionals a les seves condicions, mitjançant Waylet".

PROBLEMES INFORMÀTICS PER L'ALTA DEMANDA

El pic de demanda registrat en hora punta per proveir carburants en estacions de servei de Repsol aquest divendres ha provocat problemes informàtics en algunes de les estacions i ha fet que les operacions de pagament s'alentissin, segons recull Europa Press.

Fonts de la companyia han assegurat que aquests problemes han estat puntuals i s'han produït només a algunes estacions de servei, fonamentalment a causa de l'elevada demanda, i actualment estan en vies de solució. I han deixat clar que en cap cas no s'ha produït una caiguda dels sistemes informàtics de pagament.

Noticias relacionadas

contador