ep archivo   sede de amper 20230614200003
AMPER - Archivo

Renta 4 ha iniciat la cobertura d'Amper amb una recomanació de sobreponderar i un preu objectiu de 0,16 euros per acció. Consideren que l'ampliació de capital que començarà a les properes setmanes "ofereix una bona oportunitat per a inversors".

  • 0,09€
  • 0,00%

Creuen que l'entrada de nous accionistes amb un “atractiu” Pla Estratègic 2023-2026 permetran a Amper capturar les oportunitats de creixement del sector. I confien que les capacitats d'Amper i la sintonia i experiència dels membres del Consell i la directiva permetin al grup capturar les oportunitats de creixement, millorar-ne la rendibilitat i reforçar-ne la posició financera.

"La sintonia entre un Consell d'Administració reforçat a partir del 2022 i el seu equip directiu ens dona confiança que Amper aconsegueixi aprofitar les oportunitats que ofereix el mercat aconseguint accelerar el seu creixement, ampliar els marges i reforçar la seva situació financera", assenyalen al seu darrer informe.

L'entrada a l'accionariat del grup Zelenza el 2022 i altres accionistes alineats amb la vocació industrial i de permanència va propiciar l'aprovació d'un Pla Estratègic i de Transformació el mes de maig passat.

A Renta 4 recorden que aquest pla persegueix crear un grup empresarial espanyol líder en capacitats estratègiques tecnològiques, industrials i enginyeria als sectors de Defensa i Seguretat, Energia i Sostenibilitat i Telecomunicacions.

"Esperem que Amper creixi en ingressos a gran ritme, que gairebé dupliqui el marge EBITDA (fins al 10,7%) i que redueixi el seu palanquejament (deute net/EBITDA per sota de 3x el 2023 i fins a 1,8x el 2026) tenint en compte només el component orgànic del Pla Estratègic”, afirmen.

Afegeixen que, "encara que el component inorgànic suposa una part destacada del Pla Estratègic, preferim ser més conservadors i no incloure l'aportació d'unes operacions que suporten cert grau d'incertesa".

"El compliment dels objectius del Pla Estratègic és essencial i el seu èxit dependrà que la directiva aconsegueixi cobrir l'ampliació de capital (40% compromesa pels inversors de referència), aconsegueixi vendre els actius identificats i rebi el finançament previst per dur a terme un pla d'inversions intensiu i transformacional", comenten a Renta 4.

contador