ep reig jofre
REIG JOFRE

Laboratoris Reig Jofre ha anunciat aquest dijous un acord signat amb Kimia Farma per a la distribució a Indonèsia de Remikaf, "un anestèsic d'última generació".

  • 2,75€
  • 0,36%

Així ho ha anunciat la pròpia companyia a través d'un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), en el qual afirma que això suposa "un pas més en el pla estratègic d'internacionalització amb l'obertura del mercat d'Indonèsia el 2018".

La companyia assegura que és "un pas més en el seu pla estratègic d'internacionalització"

Reig Jofre afirma que "Kimia Farma és l'única farmacèutica local amb llicència de l'estat per poder importar i distribuir fàrmacs basats en substàncies controlades a Indonèsia, país molt rigorós en la importació de medicaments".

A l'actualitat, Reig Jofre fabrica a la planta d'injectables de Barcelona ​​el 30% del subministrament mundial de vials injectables de remifentanil, principi actiu de Remikaf.

El desenvolupament d'aquest producte acabat a vial formulat i estabilitzat per processos de liofilització es va realitzar per l'equip d’R+D de la companyia i actualment s'ha llançat en més de 30 països.

L'acord amb Kimia Farma se suma a la creació el 2015 de Reig Jofre Europe, aliança d'empreses a Singapur per a la comercialització dels productes Reig Jofre al Sud-est asiàtic i l'acord formalitzat el 2015 amb la japonesa Maruishi Pharma per a la comercialització d'injectables de última generació d'ús hospitalari al Japó.

Noticias relacionadas

contador