ep airbus relevara este jueves al presidente del consejo de administracion y nombrara nuevos
AIRBUS - Archivo

Airbus té el suport dels analistes. La fabricant aeroespacial acaba d'anunciar divendres passat el lliurament de 566 avions el 2020, un 34% menys que el 2019, encara que són xifres en línia amb el pla d'adaptació davant la Covid-19. Per 2021, el grup es considera "cautelosament optimista" cosa que, sumat a la seva reiteració de les previsions de ramp-up de l'A320 per al segon trimestre, ha estat suficient per als experts del mercat.

  • 134,36€
  • -0,28%

Des de Banc Sabadell, reiteren la seva recomanació de 'comprar' i posen el seu preu objectiu sota revisió. A més, parlen de "notícia positiva, però impacte limitat, ja que durant les últimes setmanes havien aparegut notícies indicant que el nombre de lliuraments podria rondar als 560 avions, xifra que finalment s'ha superat".

"Destaquem el to positiu de cara a 2021, reiterant els missatges ja emesos en els resultats del tercer trimestre del 2020. D'altra banda, cal destacar que malgrat rebrots de la Covid-19, les dades de lliuraments posen de manifest la bona gestió duta a terme per la companyia en la renegociació les comandes de les aerolínies, així com de l'eficàcia de les clàusules dels contractes de les comandes, que fan difícil la seva cancel·lació", postil·len els analistes de banc.

A JP Morgan, els experts han elevat el seu consell de 'neutral' a 'sobreponderar' i el seu preu objectiu des dels 75 fins als 101 euros per acció. "Ara apreciem que els inversors del sector aeroespacial tenen un horitzó més "llargplacista" del normal i estan ansiosos per trobar idees 'value' o apostes que es puguin recuperar després de la pandèmia", reconeixen.

"Creiem que Airbus és la que ofereix una valoració més atractiva per a aquests inversors d'aquí a tres o quatre anys, i esperem que un cop s'aclareixin les incerteses del virus, la companyia pugui tornar al seu full de ruta de 2019 a 2024", conclouen.

Noticias relacionadas

contador