ep instalacion fotovoltaica de acciona en el desierto de atacama chile
ACCIONA
122,10€
  • 0,10€
  • 0,08%

Els analistes d'RBC impulsen aquest dimecres Acciona, que és pràcticament l'únic títol de l'IBEX que cotitza en positiu. La companyia es revalora un 1,4%, fins als 96,85 euros, després d'un informe de la companyia al qual inicia la seva cobertura amb un consell de 'sobreponderar' i un preu objectiu de 115 euros. Aquest preu suposa atorgar-li un potencial de revaloració del 18% des dels nivells actuals de cotització.

  • 12,16€
  • -1,94%

A més, Solaria es dispara un 8% al Continu. RBC indica que tant Acciona com ella són dues opcions clares per beneficiar-se de l'auge esperat a les renovables.

Tècnicament, Acciona és un títol sense tendència en aquest moment. "De fet s'està desplaçant lateralment des del passat mes de març, amb un suport molt clar als 90 euros i com a resistència els 103", explica José María Rodríguez, analista de Bolsamanía. "Just en aquest moment el tenim a zona de ningú, a mig camí entre les zones de control per baix i per dalt. Fins que el títol no salti per un o altre costat, no tindrem cap pista sobre el que serà el següent moviment en tendència", afegeix.

Pel que fa a Solaria, en aquest moment l'hem deixat enrere l'important resistència dels 6,125 euros (dels màxims de juliol). "Ho està fent amb un clar increment del volum, cosa que sempre dona més fiabilitat al moviment en si. Es diria que ja no presenta resistències importants fins als màxims de 2018 als 7,10 euros", precisa Rodríguez.

contador