iberdrola baltic eagle
Iberdrola.

Els analistes de RBC han reiterat el seu consell de sobreponderar sobre Iberdrola i han elevat la valoració de la companyia energètica fins als 12,75 euros per acció des dels anteriors 12 euros.

  • 13,67€
  • 0,22%

Segons la seva anàlisi, Iberdrola encara "un 2022 dur", però alhora compta amb "un futur prometedor", ja que està a l'avantguarda en el procés d'electrificació de l'economia global.

"Reiterem la nostra recomanació de sobreponderar i elevem el nostre preu objectiu fins als 12,75 euros, perquè la producció hidràulica espanyola es recupera gradualment i Iberdrola ha aconseguit compensar el retrocés dels resultats del 2022 amb elements no recurrents, encara que amb una menor qualitat en els seus xifres", asseguren aquests experts.

A més, argumenten que "l'escenari actual de les matèries primeres energètiques mostra alts preus de l'energia durant un període prolongat, cosa que beneficia el baix cost marginal de generació".

Finalment, assenyalen que Iberdrola cotitza amb "un descompte més gran en múltiples" davant dels seus competidors, per la qual cosa segueix una opció atractiva d'inversió.

Noticias relacionadas

contador