ep el nuevo servicio de prosegur va a ser prestado en consorcio con civitas puerto banus
PROSEGUR

Prosegur llança a Espanya un servei de seguretat i vigilància portuària amb motos d'aigua amb l'objectiu d'ajudar a protegir, vigilar i rastrejar l'espai portuari de manera més ràpida i eficaç.

  • 1,81€
  • 1,23%

Ha iniciat el seu camí a Puerto Banús, Marbella i la companyia espera expandir-lo a altres ports d'Espanya als propers mesos.

Aquest servei, actiu les principals hores del dia, inclou un dispositiu de seguretat format per vigilants especialitzats en seguretat portuària i familiaritzats i qualificats a la feina que es realitza diàriament a ports marítims.

A més, s'encarreguen d'establir centres de comandament, desplegar equips de seguretat i control, i protegir tant usuaris com treballadors, indicant i difonent informació marítima necessària.

"Perquè la seguretat d'un port sigui realment eficaç i eficient s'ha d'abastar d'una manera integral, promovent una cultura de seguretat global a tot l'espai i optimitzant els recursos i els esforços, a més de facilitar la col·laboració entre totes les parts involucrades", ha assenyalat David Monge, director Zona Sud, de Prosegur Security.

En aquest sentit, explica que, "en associar-nos amb institucions capdavanteres com Civitas Puerto Banús, podem seguir millorant l'experiència dels visitants i servir millor els nostres clients amb noves solucions de seguretat".

Noticias relacionadas

contador