ep archivo   prosegur cash 20240716095703
PROSEGUR CASH - Archivo

Prosegur Cash abonarà el proper 23 de juliol un dividend d'0,0101 euros bruts per acció en circulació amb dret a percebre'l corresponent al segon pagament (25% total del dividend) d'una retribució total de 0,0404 euros bruts per títol aprovat a la Junta General d'Accionistes de la companyia.

  • 0,56€
  • 0,54%

En un fet rellevant remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), l'empresa ha donat a conèixer les dates clau que cal tenir en compte per a aquest dividend.

- Últim dia de negociació de les accions de la societat amb dret a percebre el segon pagament (last trading date): 18 de juliol de 2024.

- Data des de la qual –inclusivament– les accions de la societat cotitzen sense dret a percebre el segon pagament del dividend (ex date): 19 de juliol de 2024.

- Data efectiva de liquidació de les operacions realitzades el last trading date i en què es determinen els titulars inscrits amb dret a percebre el segon pagament del dividend (record date): 22 de juliol de 2024.

- Data de pagament del segon dividend: 23 de juliol de 2024.

"Sobre les quantitats brutes que siguin pagades es realitzaran les retencions exigides per la normativa aplicable a cada moment", ha explicat Prosegur Cash, que ha afegit que el pagament es realitzarà a través de les entitats participants a la societat de Gestió dels Sistemes de Registre, Compensació i Liquidació de Valors (Iberclear).

contador