ep archivo   sede de prosegur espana
PROSEGUR - Archivo

Prosegur Cash distribuirà el tercer pagament del dividend total de 0,0404 euros bruts per títol el proper 23 d'octubre.

  • 0,59€
  • -0,68%

En total, la companyia tornarà 59.990.504,87 euros als seus accionistes, a pagar en quatre pagaments iguals. Aquest serà el tercer dels quatre pagaments acordats, per la qual cosa la companyia pagarà 0,0101 euros bruts per cada acció, corresponent al 25% total del dividend, com les vegades anteriors.

El repartiment de capital va ser aprovat al mes d'abril passat a la Junta General d'Accionistes de Prosegur Cash, quan es van aprovar totes les propostes del Consell d'Administració.

El 18 d'octubre serà el darrer dia de negociació de les accions amb dret a percebre el tercer pagament del dividend (last trading date).

Tres dies després, el 21 d'octubre, serà la darrera jornada en què les accions de la companyia cotitzaran sense dret a rebre aquest pagament (ex date).

Així mateix, el 22 d'octubre ha estat el dia seleccionat com a data efectiva de liquidació de les operacions realitzades el last trading date i en què es determinen els titulars inscrits amb dret a percebre el tercer pagament del dividend (record date) .

"Sobre les quantitats brutes que siguin pagades es realitzaran les retencions exigides per la normativa aplicable a cada moment", ha recordat la companyia.

contador