ep archivo   prosegur 20230428083704
PROSEGUR - Archivo

Prosegur Cash repartirà el 26 d'octubre que ve un dividend de 0,006575 euros bruts per acció, segons ha comunicat la companyia a través de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Es tracta del darrer pagament dels quatre programats per a aquest any.

  • 0,59€
  • 0,00%

Cal recordar que Prosegur Cash va aprovar la distribució d'un dividend amb càrrec a reserves voluntàries a raó de 0,02630 euros bruts per cada acció en circulació amb dret a percebre'l a la data de pagament, xifra que suposa un dividend total màxim de 40.053.497,76 euros, a abonar en quatre pagaments iguals.

Segons el calendari remès per l'empresa, el 23 d'octubre és el darrer dia de negociació de les accions de la societat amb dret a percebre el quart pagament del dividend (last trading date). El 24 doctubre és la data des de la qual les accions cotitzen sense dret a percebre el quart pagament del dividend (ex date).

El 25 d'octubre és la data efectiva de liquidació de les operacions realitzades la last trading date i en què es determinen els titulars inscrits amb dret a percebre el quart pagament del dividend (record date).

Sobre les quantitats brutes que siguin pagades es realitzaran les retencions exigides per la normativa aplicable a cada moment.

Noticias relacionadas

contador