ep juan velayos ceoneinor homes enforo organizadoeuropa press
EUROPA PRESS

El gestor de fons britànic Portsea Asset Management ha declarat una participació del 3,26% en el capital de Neinor Homes, un percentatge que ha pres de forma indirecta, a través d'equity swaps.

  • 14,96€
  • 0,54%

Aquesta empresa se suma així a la llista d'inversors qualificats estrangers que copen l'accionariat de la immobiliària, que té com a primer accionista el fons israelià Adar Capital amb una participació del 28,7% del seu capital.

En el cas de Portsea, compta amb 'equity swaps' per 2,58 milions d'accions, segons consta als registres de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Aquest paquet de títols està valorat en uns 42 milions d'euros en funció dels actuals preus de mercat de Neinor.

Entre la resta de socis de la companyia que dirigeix ​​Juan Velayos figuren Julius Baer, ​​amb un 6,2%, Bank of Montreal (5,2%), Invesco i Kairos International amb un 5% cadascun, i Norges Bank, amb un 4,5%.

Neinor compta amb una cartera de sòl que li permetrà construir 13.500 habitatges

Aquests moviments en el capital social de Neinor Homes tenen lloc mentre la companyia segueix escometent el seu pla estratègic de creixement, amb el qual preveu posar al mercat 4.000 nous habitatges en l'horitzó de 2020 i arribar a una facturació d'uns 1.000 milions ja el 2019.

A l'actualitat, i segons dades de tancament del primer semestre de l'any, la immobiliària compta amb una cartera de sòl que li permetrà construir 13.500 habitatges.

Neinor Homes preveu lliurar més d'un miler de pisos aquest any. La companyia ja va lliurar 249 habitatges de quatre promocions durant la primera meitat de l'any i té programat el lliurament de 750 més durant la segona part de l'exercici.

Noticias relacionadas

contador