ep madrid espana a 5 de marzo de
Ricardo Rubio - Europa Press

PharmaMar ha anunciat aquest dilluns un acord de llicència amb Megapharm per comercialitzar l'antitumoral d'origen marí lurbinectedina a Israel. Totes dues parts han acordat no revelar les dades financeres de l'acord. PharmaMar en conservarà els drets exclusius de producció, i vendrà el producte a Megapharm per al seu ús comercial.

  • 48,30€
  • 2,68%

La FDA està avaluant actualment sota revisió prioritària la Sol·licitud de Registre de nou Fàrmac (NDA, per les seves sigles en anglès) per a l'aprovació accelerada de lurbinectedina als Estats Units per al tractament de pacients amb càncer de pulmó microcític que han progressat després d'una teràpia prèvia basada en el platí. La data objectiu perquè la FDA emeti la seva decisió és el 16 d'agost de 2020.

Luis Mora, Director General de la Unitat de Negoci d'Oncologia de PharmaMar, ha dit que "aquest és el nostre tercer acord estratègic amb Megapharm, i estem molt satisfets amb el nostre soci comercial. Aquest nou acord permetrà que lurbinectedina arribi al mercat israelià, en cas de ser aprovat, de la mà d'una de les empreses líders en el camp de l'oncologia d'aquest país".

El CEO de Megapharm, Miron Drucker, va dir, "estem molt contents de tenir el nostre tercer acord de llicència amb PharmaMar. Aquest acord no sols reforçarà la nostra sòlida relació actual amb PharmaMar i demostrarà la nostra gran confiança en la cartera de desenvolupament de PharmaMar, sinó que també enfortirà la cartera de productes oncològics de Megapharm al mercat israelià".

Noticias relacionadas

contador