ep pharmamar subeun 4 en bolsaanunciar nuevos avancesun farmaco co
PHARMAMAR - Archivo
34,74€
  • 1,36€
  • 4,07%

PharmaMar ha anunciat aquest dimarts que l'Agència Suïssa de Productes Terapèutics (Swissmedic) ha atorgat la designació de medicament orfe a lurbinectedina per al tractament de càncer de pulmó microcític.

Aquesta decisió s'ha basat en el reconeixement com a medicament orfe concedit per l'Agència Europea del Medicament el 26 febrer del 2019.

El càncer de pulmó microcític és l'àrea d'investigació prioritària per PharmaMar. El passat 19 d'agost es va comunicar que la companyia presentarà a l'FDA als Estats Units la sol·licitud de registre de lurbinectedina, sota la regulació d'accelerated approval, per al tractament de càncer de pulmó microcític al llarg de l'últim trimestre d'aquest any. Això obriria la possibilitat al fet que l'FDA pogués aprovar lurbinectedina als EUA per tractament de càncer de pulmó microcític en segona línia al llarg de l'any que ve.

Per la seva banda, l'assaig de fase III Atlantis de lurbinectedina en combinació amb doxorubicina, per al tractament en aquest mateix tipus de tumor, va finalitzar el reclutament de pacients el juliol de 2018 i espera tenir els resultats de supervivència global el 2020.

Noticias relacionadas

contador