ep recursopharmamar 20190325181903
PHARMAMAR - Archivo
48,30€
  • 1,26€
  • 2,68%

El consell d'administració de PharmaMar sotmetrà aquest dimecres a votació de la Junta General d'accionistes l'aprovació de la venda de Zelnova, la seva filial productora i comercialitzadora de productes de neteja, per 33,4 milions d'euros.

S'espera que l'operació, els compradors de la qual són Allentia i Safoles -societats participades, directament i indirectament, entre d'altres, pel conseller de PharmaMar Pedro Fernández Puentes i persones vinculades a ell-, generi una plusvàlua neta d'aproximadament 28 milions d'euros als comptes individuals de la companyia i un resultat negatiu d'aproximadament 2,5 milions d'euros al compte de resultats del grup consolidat.

A aquesta nova operació s'uneix la venda de Xylazel anunciada el setembre de 2018, per la qual es van ingressar 21,8 milions d'euros. D'aquesta manera, PharmaMar continua en la seva estratègia de focalitzar-se en oncologia, el seu negoci principal, i culmina la desinversió del seu segment de química de gran consum per centrar-se en el sector farmacèutic.

Així mateix, PharmaMar ha signat el seu primer contracte a la Xina amb l'empresa HuaSin, dedicada a l'equipament mèdic, per avançar en el diagnòstic precoç del càncer de cèrvix a la Xina i presentarà als seus accionistes els resultats de l'estudi en monoteràpia amb lurbinectedina com a agent únic per al tractament de càncer de pulmó microcític recidivant, assaig que ja va aconseguir el seu objectiu primari.

Noticias relacionadas

contador