ep recursopharmamar 20181211180703
PHARMAMAR - Archivo
48,30€
  • 1,26€
  • 2,68%

PharmaMar ja ha rebut el primer pagament inicial de 200 milions de dòlars de l'acord de llicència en exclusiva signat amb Jazz Pharmaceuticals el 19 de desembre de 2019 per la comercialització de lurbinectedina als EUA, segons ha anunciat la companyia aquest dimecres.

PharmaMar també podrà rebre fins a 800 milions de dòlars addicionals en potencials pagaments per fites, a més dels royalties sobre les vendes netes.

Per ara, i segons els termes de l'acord amb Jazz, PharmaMar podrà rebre durant els propers mesos pagaments addicionals de fins a 250 milions de dòlars per fites reguladores, una vegada que l'FDA concedeixi aprovació accelerada i/o completa de lurbinectedina en els terminis determinats.

Addicionalment, PharmaMar podrà rebre fins a 550 milions de dòlars per objectius comercials, a més de royalties sobre les vendes netes de lurbinectedina, el rang dels quals comprèn des del doble dígit alt fins a un màxim del 30%.

La companyia destaca que aquesta xifra d'ingressos podrà augmentar si s'aprova el producte en altres indicacions terapèutiques. A més, PharmaMar conserva els drets de producció de lurbinectedina i subministrarà el producte a Jazz.

Al desembre de 2019, PharmaMar va presentar a l'FDA la sol·licitud de registre de lurbinectedina, sota la regulació d'accelerated approval, per al tractament de càncer de pulmó microcític recurrent, basant-se en les dades del seu assaig de fase II, després de converses prèvies amb l'FDA.

Noticias relacionadas

contador