• Els objectius de la companyia se situen en "arribar a oferir a la comunitat mèdica i els pacients tres productes vàlids per a un mínim de cinc indicacions en un futur pròxim", ha recalcat Luis Mora
luismora
Luis Mora, director general de PharmaMar.

Sota el nom de "R & D Day", PharmaMar ha acollit una jornada científica a Nova York per mostrar en el context nord-americà la seva evolució i potencial a l'àrea de R + D. Diversos membres de l'equip directiu de PharmaMar, al costat de líders d'opinió en oncologia als Estats Units, van analitzar el pipeline científic de la companyia.

  • 48,30€
  • 2,68%

PharmaMar ha explicat que, per tal d'emmarcar l'activitat investigadora de la companyia, la jornada va comptar amb la participació de la Dra Melinda Telli, oncòloga de l'Escola de Medicina de la Universitat de Stanford, i el Dr Martin Forster, oncòleg de la University College de Londres. Tots dos experts van explicar la seva experiència investigadora, els progressos i resultats positius que han obtingut fins avui amb lurbinectedina (PM1183), una de les molècules "més prometedores" del pipeline de PharmaMar, adreçada al tractament de càncer de mama hereditari i de càncer de pulmó de cèl·lules petites, respectivament, entre d'altres.

D'altra banda, Sue Friedman va representar a l'associació de pacients nord-americana Facing Our Risks of Cancer Empowered (FORCE), de la qual és directora executiva, per tal de ressaltar de la importància d'investigar i innovar en oncologia de manera conjunta per part de centres oncològics, líders d'opinió i pacients.

Representant a l'equip directiu de la companyia, José María Fernández, president de PharmaMar, va presentar el pla de creixement de PharmaMar a cinc anys recolzant-se en els resultats que es vénen obtenint durant l'últim període. "Avui dia PharmaMar té una opció de tractament accessible per a pacients oncològics, però el nostre projecte és continuar creixent". A més, Luis Mora, director general de la Unitat de Negoci d'Oncologia de PharmaMar, va afegir que els objectius de la companyia se situen en "arribar oferir a la comunitat mèdica i als pacients tres productes vàlids per a un mínim de cinc indicacions en un futur proper, seguint l'exemple d'èxit de Yondelis ".

Entre les dades presentades per Arturo Soto, Director de Desenvolupament Clínic de PharmaMar, cal destacar els estudis de Fase III amb lurbinectedina Corail i Atlantis, que avaluen l'eficàcia d'aquest tractament en càncer d'ovari resistent a platí i en càncer de pulmó de cèl·lules petites, respectivament. També es va oferir informació sobre diversos assaigs clínics en marxa, així com una visió general de l'estratègia de la companyia.

Noticias relacionadas

contador