pharmamar china
48,30€
  • 1,26€
  • 2,68%

PharmaMar ha anunciat aquest divendres un acord amb Luye Pharma, que cotitza a Hong Kong, per desenvolupar i comercialitzar el compost antitumoral d'origen marí lurbinectedina (Zepsyre) en el càncer de pulmó microcític, i potencialment en altres indicacions a la Xina, Hong Kong i Macau.

Sota els termes d'aquest acord, PharmaMar rebrà un pagament inicial de 5 milions de dòlars, seguit d'altres pagaments per fites reguladores i de vendes, així com royalties de doble dígit. Aquests ingressos poden incrementar-se en el cas d'aprovar-se altres indicacions terapèutiques.

Luye Pharma es comprometrà a desenvolupar lurbinectedina per al tractament del càncer de pulmó microcític a la Xina, mentre que PharmaMar conservarà els drets exclusius de producció del compost.

José María Fernández Sousa-Faro, President de PharmaMar, va comentar: "PharmaMar es complau a associar-se amb Luye Pharma Group per a la Xina, un líder al sector amb una destacada trajectòria en oncologia, que ha portat amb èxit medicaments innovadors contra el càncer als pacients xinesos".

Rongbing Yang, President de Luye Pharma Group, va dir sobre aquest nou acord de llicència: "Aquest acord amb PharmaMar ens permet abordar el tractament d'aquest tipus de malalties a la Xina, molt més estès que als Estats Units i Europa, sent-ne l'oncologia una de les principals àrees terapèutiques per al desenvolupament a llarg termini de Luye Pharma. Continuarem augmentant la inversió per enriquir encara més la nostra cartera de productes oncològics millorar la nostra competitivitat en aquest camp de tractament, a través d'associacions externes amb empreses més innovadores com PharmaMar i també a través de la nostra pròpia innovació en R+D".

Noticias relacionadas

contador