luis mora pharammar

PharmaMar ha anunciat aquest dilluns un acord de llicència amb Adium Pharma per comercialitzar el fàrmac antitumoral d'origen marí Yondelis a l'Argentina, Bolívia, el Brasil, Xile, Colòmbia, Costa Rica, Curaçao, República Dominicana, l'Equador, El Salvador, Guatemala, Hondures, Jamaica, Mèxic, Nicaragua, Panamà, Paraguai, el Perú, Trinitat i Tobago, l'Uruguai i Veneçuela. La companyia està caient avui amb força a la borsa (-8,4%).

  • 48,30€
  • 2,68%

Segons els termes de l'acord, PharmaMar rebrà un pagament inicial no revelat i tindrà dret a ingressos addicionals, inclosos pagaments per fites reguladores. PharmaMar conservarà els drets exclusius de producció i vendrà el producte a Adium per al seu ús comercial i clínic.

Aquest nou acord es produeix després de l'anunci de PharmaMar, el 26 d'agost de 2019, de l'acord signat amb Janssen, pel qual PharmaMar va recuperar els drets de comercialització del producte a més de 40 països, anteriorment llicenciats a Janssen, on la trabectedina ja ha estat aprovada.

Actualment, Janssen subministra trabectedina a pacients a Llatinoamèrica per al tractament del sarcoma de teixits tous i càncer d'ovari recurrent. A través de la nova aliança, Adium també procurarà obtenir aprovacions reguladores addicionals, així com l'aprovació del preu públic a aquells països en els quals encara estigui concedit. L'antic llicenciatari del producte, Janssen, continuarà comercialitzant el producte a aquests països, fins que les seves autoritzacions de comercialització es transfereixin formalment a Adium.

Luis Mora, Director General de la Unitat de Negoci d'Oncologia de PharmaMar, es mostra confiat "en les capacitats i infraestructura d'Adium per maximitzar l'accés a la trabectedina de tots els pacients amb sarcoma o càncer d'ovari".

Noticias relacionadas

contador