dispositivos pharmamar

GENOMICA, l'empresa de diagnòstic molecular que pertany al Grup PharmaMar, està desenvolupant un kit per detectar i identificar de manera fiable el nou virus conegut com "pneumònia de Wuhan" (coronavirus 2019-nCoV).

  • 48,30€
  • 2,68%

Aquest kit podrà estar disponible comercialment en les pròximes 5 a 7 setmanes, i tindrà una capacitat per analitzar simultàniament 96 mostres de pacients en menys de 5 hores.

Amb una gran experiència en la detecció de patògens respiratoris, la companyia comercialitza actualment un kit de diagnòstic per a la detecció de 20 virus diferents associats a malalties respiratòries, entre els quals es troben els tres coronavirus més freqüentment detectats en humans.

Els coronavirus són una família estesa de virus que poden causar refredat comú, però també malalties greus com la Síndrome Respiratòria Aguda Sever (SARS) i la Síndrome Respiratòria de l'Orient Mitjà (MERS).

GENOMICA va obrir la seva filial a Wuhan el passat mes de gener de 2018, convertint-se en la primera empresa espanyola fabricant de kits de diagnòstic molecular in vitro amb una filial a la Xina. Al final de 2019, l'empresa va lliurar al seu soci xinès, HuaSin Science, els primers equips automàtics de diagnòstic molecular basats en la tecnologia CLART de GENOMICA, amb els kits per a l'anàlisi de virus de Papiloma humà, i que podrien ser utilitzats pel diagnòstic del coronavirus amb els nous kits que està desenvolupant GENOMICA.

El 31 de desembre de 2019 l'Organització Mundial de la Salut (OMS) va tenir coneixement de diversos casos de pneumònia greu a la ciutat xinesa de Wuhan (província de Hubei) a causa d'un virus desconegut. Les autoritats xineses van identificar el 7 de gener de 2020 com pertanyent a la família dels coronavirus (2019-nCoV).

El nombre de casos confirmats per infeccions de la "pneumònia de Wuhan" des del 31 de desembre està augmentant dràsticament. S'han confirmat casos en diferents països d'Àsia, Europa, Amèrica i Oceania.

Noticias relacionadas

contador