ep sede de pharmamar
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Les últimes bones notícies sobre PharmaMar han portat Bankinter a elevar el seu consell de 'neutral' a 'comprar' i el seu preu objectiu fins als 125 euros des dels 90 euros previs, la qual cosa suposa atorgar-li un potencial de pujada del 20% des dels nivells actuals de cotització.

  • 48,30€
  • 2,68%

La millora de la seva valoració és producte de la incorporació de l'efecte positiu del seu tractament basat en l'ús d'Aplidin contra la Covid-19, al qual Bankinter dona una probabilitat d'aprovació del 80% (des del 60% anterior), elevant el seu efecte en la valoració fins als 43,50 euros. Altre aspecte positiu és el procés d'aprovació definitiva de Zepzelca als EUA, sobre el qual el 'banc taronja' espera novetats a la recta final de 2021 o 2022.

PharmaMar ha estat notícia aquesta setmana per la publicació a la prestigiosa revista Science d'un article al qual els científics involucrats confirmen una efectivitat del 99% del seu fàrmac Aplidin contra la Covid en animals, subratllant que és amb diferència el compost més potent contra el virus. Això ha provocat fortes pujades en borsa per la biotecnològica.

"Aquesta novetat (l'article a Science) ens fa revisar el nostre preu objectiu a l'alça fins als 125 euros per acció des dels 90 euros per acció alhora que elevem la nostra recomanació a 'comprar' des de 'neutral'. No oblidem les perspectives a mitjà termini de Zepzelca, que continua amb el seu procés d'aprovació definitiva als EUA", expliquen en un informe.

El següent pas és obtenir el vistiplau dels reguladors per passar a la fase III de l'assaig Aplicov per a aquest ús d'Aplidin contra la Covid-19. "PharmaMar està negociant amb diferents organismes reguladors. El termini és una incògnita. Com a referència, el desenvolupament i aprovació de les vacunes ha durat aproximadament nou mesos", precisen des de l'entitat.

Noticias relacionadas

contador