pharmamar alizeaiter

PharmaMar ha anunciat el nomenament del doctor Ali Zeaiter com a nou director de Desenvolupament Clínic de la companyia, on s'ocuparà de liderar el desenvolupament clínic a l'àrea d'Oncologia.

  • 47,76€
  • 0,51%

Ali Zeaiter és oncòleg mèdic amb més de 12 anys d'experiència a la indústria farmacèutica. Durant onze anys a F. Hoffmann-La Roche, ha estat membre del Life Cycle Team i dels Project Team essencials de diferents programes. A més, durant els darrers 7 anys, ha desenvolupat les seves funcions com a cap de Clínic Global i cap de l'Equip de Desenvolupament Global per a nombrosos projectes, va liderar la Ciència Clínica Global i els Equips Centrals de Desenvolupament Global, i és responsable de les activitats i els resultats dels equips.

PharmaMar ha subratllat que el nou director de Desenvolupament Clínic té una àmplia experiència en oncologia en diversos tipus de càncer, com pulmó, colorectal, cap i coll, pancreàtic, renal, ovàric, glioblastoma i pediàtric (sarcomes, neuroblastomes i gliomes).

En paraules d'Ali Zeaiter, "per a mi suposa un gran repte de liderar el departament de Desenvolupament Clínic d'una companyia dinàmica com PharmaMar, que té un enorme potencial de creixement i que preveu moltes novetats i resultats d'assajos per als propers anys".

Per la seva banda, Jose María Fernández Sousa-Faro, president de PharmaMar, ha comentat que "Zeaiter té un ampli coneixement i experiència en oncologia, és capaç de crear estratègies i plans competitius, seguir i anticipar les tendències emergents per a la dinàmica i rendiment de l’equip. Fins ara, el directiu era el Cap de Desenvolupament Clínic d'Oncologia a Servier, liderant un gran grup de talentosos científics i metges a les àrees terapèutiques d'oncologia i hematologia. L'elecció d'Ali Zeaiter com a responsable de Desenvolupament Clínic de l'àrea d'Oncologia de la companyia respon a la necessitat i el compromís que tenim de mantenir la nostra passió per la investigació i desenvolupament en aquest àmbit".

Noticias relacionadas

contador