ep recursopharmamar 20180727135201
PHARMAMAR
48,08€
  • 0,56€
  • 1,18%

PharmaMar ha anunciat aquest dijous avenços en el seu assaig clínic Helix de fase III per al tractament de la malaltia d'ull sec.

El grup ho ha fet a través d'un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) i afirma que presentarà les dades recaptades a la FDA i altres autoritats durant el segon trimestre de 2019 per definir l'estratègia reguladora.

Durant l'assaig Helix també es van avaluar diversos biomarcadors de la malaltia. Els resultats indiquen una superioritat del Tivanisiran davant del comparador amb un increment del 125% de la mucina que es relaciona amb una millora de la pel·lícula lacrimal i una disminució del 13% del marcador d'inflamació (HLA-DR).

Segons el Dr. Jesús Merayo, de l'Institut Universitari Fernández-Vega de la Universitat d'Oviedo: "la importància de trobar un tractament per a una àrea concreta de l'ull, danyada d'una forma greu, és molt rellevant en la cura d'aquests pacients, ja que pateixen més agressivament els símptomes de la malaltia que aquells que tenen danys de menor gravetat, però més repartits en la superfície ocular".

Pel que fa al perfil de seguretat de Tivanisiran, no s'han observat efectes adversos greus associats a l'ús de Tivanisiran. Després de 28 dies de tractament, no s'han apreciat diferències entre els efectes adversos per al Tivanisiran i les llàgrimes artificials.

Noticias relacionadas

contador