ep toquecampanaconsejero delegadoparques reunidos fernado eiro 20180321191503
EUROPA PRESS - Archivo

Parques Reunidos va retallar un 10,5% les seves pèrdues en el seu primer semestre fiscal, que va finalitzar el 31 de març, fins als 58,6 milions, davant dels 65,5 milions de pèrdues del mateix període de l'exercici anterior, ha informat l'empresa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 13,08€
  • 0,00%

La companyia va avançar que els seus cinc projectes principals de creixement, que representen una inversió total de 32 milions d'euros, estaran operatius aquest any.

Durant el seu primer semestre fiscal fins als 58,6 milions d'euros

L'empresa va obtenir uns ingressos totals de 110,1 milions d'euros, un 4% més que el mateix període de l'any anterior.

El creixement més gran s'ha donat al mercat espanyol, que ha avançat un 11,1% fins a representar uns ingressos de 33,1 milions d'euros. Als Estats Units, en canvi, la companyia va facturar un 9,4% menys, fins als 29,8 milions d'euros.

El resultat brut d'explotació (EBITDA) va experimentar una millora del 5%, però es va mantenir en uns 'números vermells' de 26 milions d'euros.

EXPANSIÓ ALEMANYA

La companyia va anunciar el 23 de febrer la seva expansió alemanya amb una inversió de 26,5 milions d'euros. La nova adquisició de Parcs Reunits disposava de vuit àrees temàtiques i fins a 70 atraccions, a més de comptar amb 13 restaurants i dues botigues. Un espai per a l'oci i l'entreteniment que també pot acollir festes temàtiques i esdeveniments de tota mena.

Des del propi grup d'oci espanyol ha apuntat que: "Belantis té potencial per convertir-se en un dels parcs emblemàtics d'Alemanya, amb abast regional per a ciutats com Praga, Berlín, Leipzig i Dresden". Aquesta nova adquisició se suma a Movie Park, l'altra propietat de Parcs Reunits a Alemanya, que ja és un dels llocs més rellevants d'aquest tipus d'oci.

Noticias relacionadas

contador