ep parques reunidos
13,08€
  • 0,00€
  • 0,00%

Parques Reunidos ha nomenat conseller delegat de la Societat José Díaz Gómez per cobrir la vacant generada el 4 d'octubre de 2018 després de la sortida de Fernando Eiroa Giménez. Així ho ha comunicat la companyia a través d'un fet rellevant a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) aquest dilluns.

La decisió ha estat acordada durant la celebració aquest dilluns del Consell d'Administració de la Societat, amb l'informe favorable de la Comissió de Nomenaments i Retribucions.

Segons explica Parques Reunidos, el Consell d'Administració considera que Díaz "és la persona adequada per ocupar el càrrec de conseller i conseller delegat a causa de la seva àmplia experiència al sector dels parcs d'oci i de la seva llarga i sòlida trajectòria professional".

Díaz compta amb un "coneixement especialment profund del sector"

Al llarg de la seva carrera professional, Díaz ha ocupat el càrrec de director de Màrqueting i Fidelització de Clients de Continente -i, posteriorment, de Carrefour-, i el de director general d'Aurgi. A més, compta amb un "coneixement especialment profund del sector", ja que va ocupar el càrrec de director general d'Aspro Oci i de la Societat i entre els anys 2004 i 2013 va exercir els càrrecs de director general i, posteriorment, de conseller delegat de Parques Reunidos.

A més, la companyia ha informat que, com a conseqüència de l'anterior, el Consell d'Administració ha acordat incloure José Díaz Gómez en la categoria de conseller executiu.

Noticias relacionadas

contador