ep archivo   el presidente ejecutivo de telefonica jose maria alvarez pallete durante el toque de
Carlos Luján - Europa Press - Archivo

El president de Telefónica, José María Álvarez-Pallete, protagonitzarà el proper 12 de juny el tradicional 'toc de campana' que assenyala el tancament de la sessió borsària a la Borsa de Nova York per commemorar el centenari de l'empresa i en homenatge als més de 500.000 treballadors que han treballat a la companyia durant els seus 100 anys d'història.

  • 3,92€
  • -1,48%

La cerimònia es realitza en una data històrica, ja que, a més de celebrar el seu centenari, també es compleixen 37 anys des que els títols de Telefónica van començar a negociar-se el 12 de juny de 1987 al NYSE, convertint-se llavors en la primera empresa espanyola cotitzada a la Borsa de Nova York, destaca l'operadora en un comunicat publicat aquest divendres.

L'esdeveniment tindrà lloc dimecres que ve a les 16.00 hores (Nova York) / 22.00 hores (Madrid) i serà retransmès en directe a través de la pàgina web de la Borsa de Nova York: The Bell | NYSE i al vostre compte de LinkedIn.

El dia previ, l'11 de juny, Álvarez-Pallete rebrà la Medalla d'Or de l'Americas Society durant la Spring Gala 2024. Aquest guardó reconeix el president de Telefónica per “la seva excepcional capacitat per enfrontar els desafiaments de l'evolució tecnològica; pel seu lideratge, clau en la transformació de la companyia; la seva visió estratègica i aposta permanent per la innovació”.

Noticias relacionadas

contador