cboryzon

Oryzon Genomics (+5%) va presentar pèrdues de 422.715 euros durant els nou primers mesos de l'any, xifra un 89% inferior als números vermells de 3,9 milions d'euros que la companyia va registrar durant el mateix període de 2017, segons ha informat aquest divendres l'empresa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 1,85€
  • -1,70%

La companyia de teràpies experimentals epigenètiques ha explicat que aquest resultat concorda amb l'especificitat del model de negoci de la biotecnologia, amb un període de maduració dels seus productes a llarg termini i sense recurrències des del punt de vista dels ingressos.

La companyia justifica el resultat pel seu model de negoci biotecnològic

Entre gener i setembre Oryzon va aconseguir uns ingressos de 5,2 milions d'euros, dels quals 4,9 milions d'euros van correspondre als treballs realitzats per l'empresa per al seu actiu, d'un 37,8% més que durant els nou primers mesos de 2017.

Fins al setembre, la companyia va realitzar inversions en R+D per valor de 5,4 milions d'euros, dels quals 4,9 milions d'euros van correspondre a desenvolupament i 500.000 euros, a recerca.

Al tancament dels nou primers mesos, Oryzon disposava de 22,6 milions d'euros d'efectiu i inversions financeres, segons ha destacat la companyia, que recentment va dur a terme una ampliació de capital per import de 13 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador